Handgemaakte tegels

Echte Nederlandse handgemaakte tegels komen uit Harlingen. Wij beschilderen niet alleen de tegels met de hand maar vormen en glazuren ze ook met de hand. Zie ook de Ambacht pagina.
Onze tegels hebben standaard de historische afmeting van 13×13 cm. Andere afmetingen zijn ook mogelijk op verzoek. We maken onder andere witjes, gekleurde tegels, beschilderde tegels of tegels met een structuur. We kunnen alles maken.  Al onze tegels worden met de hand gevormd, geglazuurd en/of beschilderd. Door het gebruik van de eeuwenoude authentieke receptuur en onze jarenlange ervaring zijn we in staat de prachtigste kleuren te maken. Wij werken graag samen met u om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Naast de wandtegels voor binnen zijn er ook vorst bestendige tegels beschikbaar die worden gebruikt voor gevelbekleding.
Kenmerkend aan handgemaakte tegels zijn de gaatjes in de hoeken. Deze ontstaan door het gebruik van een mal met spijkertjes om de mal op zijn plaats te houden. Alleen op die manier is het mogelijk met de hand een tegel op maat te snijden.

Assortiment product: Tegels
Allen
Aardewerk
Estriken
Pizza steen
Randtegels
Tableaus
Tegelplaat
Tegels
Vloertegels
Witjes
bloemen en planten
borden en schalen
borrelglaasjes
dienbladen en onderzetters
dieren
gekleurde tegels
klassiek
kleur
maatwerk
modern
onbeschilderd
ornamentaal
restauratie
schepen en zee
spattechniek