Toepassingen

Door het unieke handwerk is, naast de inmiddels zeer uitgebreide collectie aardewerk en tegels, elk denkbaar idee of motief naar eigen ontwerp of voorbeeld te vervaardigen, qua maat én kleur. 

Het professioneel opgezet en onderhouden kleuren- en decor archief stelt ons in staat om bij elk interieur door de eeuwen heen de juiste sfeer te scheppen door middel van een bijpassende betegeling, de toepassingsmogelijkheden zijn onbegrensd.

Badkamer

Een badkamer die 100% in de sfeer van uw huis past. De originele handvormtegels van de Harlinger Aardewerk - en Tegelfabriek maken het verhaal compleet.

Keuken

De landelijke keuken of de klassieke woonkeuken. In klassieke stijl ontworpen of juist naar eigentijdse maatstaven. Voor elk project levert de Harlinger Aardewerk- en Tegelfabriek de juiste sfeer. Het maakt uw keuken echt áf.

Interieur

Entree, hal, kamer, opkamer. Voldoende mooie, bijzondere vertrekken in uw huis. Juist op deze plaatsen zorgt de origineel met de hand vervaardigde Harlinger tegel al eeuwenlang voor een ideale én mooie wandafwerking. Passend in elk interieur en iedere stijl.

Schouw

Van oudsher is een schouw vaak de blikvanger in de woonkamer. De unieke versiering met Harlinger tegels maakt haar tot een plek waar het behaaglijk en gezellig toeven is.

Aardewerk

Zowel oude als nieuwe modellen, beschilderd met zowel klassieke als eigentijdse decoratie. Complete serviezen zijn naar eigen wens samen te stellen en alles is vaatwasbestendig.

Speciaal werk

Uw speciale wens of een professioneel relatie- marketing instrument. Het unieke, blijvend mooie handwerk van de Harlinger Aardewerk- en Tegelfabriek maakt het mogelijk.

Harlinger Social

Contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00

Telefoon
0517 - 41 53 62

E-mail
info@harlinger.nl

Adres
Harlinger Aardewerk & Tegelfabriek
Voorstraat 84
8861 BP Harlingen